Vanwege alle maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, hebben wij alle trainers bereid gevonden om de trainingen online te gaan verzorgen. Dit geldt In ieder geval tot en met 12 november.

Onze waardering naar de trainers is enorm!! In korte tijd hebben ze allemaal hun schouders eronder gezet en dit mogelijk gemaakt.

Het is best een uitdaging om “Bewegend leren” als online training aan te bieden. Ook voor de deelnemers is dat natuurlijk iets anders dan dat zij zich hadden voorgesteld. Alle begrip. We merken daardoor wel dat deelnemers geneigd zijn zich af te melden voor de training. We moedigen jullie aan om wel deel te blijven nemen. Enerzijds omdat er uiteraard kosten zijn gemaakt voor de training. Als er te veel afzeggingen zijn en de training niet door kan gaan, moeten we hier samen een oplossing voor vinden. Anderzijds vraagt deze tijd van iedereen wat aanpassingen, en wordt er ook in de online trainingen gezorgd voor gezamenlijk leren ten behoeve van betere afstemming op de onderwijsbehoeften van onze leerlingen.