1. Home
  2.  » 
  3. Ouders
  4.  » Ouder- en jeugdsteunpunt (OJS)

Ouder- en jeugdsteunpunt (OJS)

VOOR OUDERS

Hebt u vragen over passend onderwijs?

De school van uw kind kan u veel vertellen over passend onderwijs. Ook het samenwerkingsverband kan ouders en leerlingen ondersteunen in de zoektocht naar passend onderwijs. Hiervoor is een ouder- en jeugdsteunpunt opgezet. Dit steunpunt is te bereiken voor vragen of advies. Het steunpunt neemt geen taken over van scholen.

In deze brochure wordt al zoveel mogelijk antwoord gegeven op vragen die ouders kunnen hebben over passend onderwijs op de basisschool. Hebt u nog meer vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij proberen dan uw vraag te beantwoorden of advies te geven.

Passend onderwijs basisonderwijs -voor ouders (pdf)

Passend Onderwijs/Tailored Education

This brochure tries to answer as many questions as possible that parents might have about passend onderwijs (tailored education) at primary schools in the Netherlands, who are funded by the Dutch government.

Engelse versie basisonderwijs (pdf)

VOOR LEERLINGEN

Heb jij vragen over passend onderwijs?

Passend onderwijs op de basisschool: hoe werkt dat eigenlijk? Lees de antwoorden in de pdf hieronder. Nog vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij proberen je dan verder te helpen!

Passend onderwijs op de basisschool – voor leerlingen (pdf)

VOLG ONS

CONTACT

SWV Rijn & Gelderse Vallei

Copernicuslaan 30
6716 BM Ede
Nederland

T: 0318-274700
E: info@swvrgv.nl