Ik ben mijn loopbaan begonnen in de jeugdzorg, daarna de overstap gemaakt naar het (hoger) onderwijs (Hogeschool Windesheim) en werk nu ruim twintig jaar als interimmanager en organisatieadviseur. De eerste jaren vooral binnen de zorg en nu al zo’n achttien jaar binnen het onderwijs. Ik heb ervaring binnen het MBO, HBO en (V)SO. Naast een bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en de masteropleiding Change Management heb ik een groot aantal cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Ik houd van buiten in de natuur zijn en wandel graag. Hier in de bossen, maar ook aan zee en in de bergen. Dit buiten zijn geeft mij ontspanning en focus op het ‘hier en nu’. Verder lees ik fictie en non-fictie, kijk ik graag naar goede films en sportwedstrijden, bezoek ik regelmatig een theater en/of concertzaal en werk ik graag in de tuin.

Ik heb veel zin om binnen het Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei aan de slag te gaan om vanuit mijn rol en verantwoordelijkheid als bestuurder a.i. een bijdrage te leveren aan het (verder) bevorderen van verbinding en inclusief onderwijs binnen de regio.