1. Home
  2.  » 
  3. Documenten
  4.  » Zo werkt passend onderwijs

Zo werkt passend onderwijs


Door SWV Rijn & Gelderse Vallei zijn algemene folders en een schema over de Zorgplicht ontwikkeld. Alle informatie met betrekking tot de Zorgplicht en aanvraagprocedures staan hier op een rij.

 

Zorgplicht in schema (pdf)

Hoe ziet de Zorgplicht er uit van eerste aanmelding tot aanvraag Toelaatbaarheidsverklaring? In dit schema wordt uitgelegd wat er in welke fase gebeurt en nodig is. Van aanvraagformulier HGO,  Groeidocument ingevuld door school, OPP-planning tot eventuele aanvullende gegevens.

Info voor ouders van jonge kinderen tussen 3 en 5 jaar (pdf)

Als er zorgen om de ontwikkeling van uw kind zijn, kan er sprake zijn van een onderwijsondersteunings-behoefte. In deze folder worden de belangrijkste vragen doorgenomen. Wat heeft uw kind nodig op school? En, zijn er passende scholen in de buurt?

Folder 4-12 jaar (PDF)

Als er zorgen om de ontwikkeling van uw kind zijn, kan er sprake zijn van een onderwijsondersteunings-behoefte. In deze folder vertellen we wat het Samenwerkingsverband doet, over de Zorgplicht, voor welke vragen u terecht kunt en wanneer ze aanwezig zijn in de onderwijs-ondersteuningsbehoefte voor kinderen van 4-12 jaar.

Stappenplan onderinstroom (pdf)

Specifiek voor het Jonge Kind bestaat een Stappenplan, met welke stappen er ondernomen worden wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling van het jonge kind (0-4 jaar).

 

 

VOLG ONS

CONTACT

SWV Rijn & Gelderse Vallei

Copernicuslaan 30
6716 BM Ede
Nederland
Steunpuntloket:
T: 0318-
274760
Receptie:
T: 0318-274700

E: info@swvrgv.nl