Zo werkt passend onderwijs


Door SWV Rijn & Gelderse Vallei zijn algemene folders en een schema over de Zorgplicht ontwikkeld. Alle informatie met betrekking tot de Zorgplicht en aanvraagprocedures staan hier op een rij.

 

Zorgplicht in schema (PDF)

Hoe ziet de Zorgplicht er uit van eerste aanmelding tot aanvraag Toelaatbaarheidsverklaring? In dit schema wordt uitgelegd wat er in welke fase gebeurt en nodig is. Van aanvraagformulier HGO,  Groeidocument ingevuld door school, OPP-planning tot eventuele aanvullende gegevens.

Folder 0-4 jaar (PDF)

Als er zorgen om de ontwikkeling van uw kind zijn, kan er sprake zijn van een onderwijsondersteunings-behoefte. In deze folder vertellen we wat het Samenwerkingsverband doet, over de Zorgplicht, voor welke vragen u terecht kunt en wanneer ze aanwezig zijn in de onderwijs-ondersteuningsbehoefte voor kinderen van 0-4 jaar.

Folder 4-12 jaar (PDF)

Als er zorgen om de ontwikkeling van uw kind zijn, kan er sprake zijn van een onderwijsondersteunings-behoefte. In deze folder vertellen we wat het Samenwerkingsverband doet, over de Zorgplicht, voor welke vragen u terecht kunt en wanneer ze aanwezig zijn in de onderwijs-ondersteuningsbehoefte voor kinderen van 4-12 jaar.

Stappenplan Jonge Kind (0-4 jaar) (PDF)

Specifiek voor het Jonge Kind bestaat een Stappenplan, met welke stappen er ondernomen worden wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling van het jonge kind (0-4 jaar).

 

 

VOLG ONS

CONTACT

SWV Rijn & Gelderse Vallei

Horapark 3
6717 LZ Ede
Nederland

T: 0318 67 51 80
E: info@swvrgv.nl